Tröttheten...

Goddag.

Tröttheten lyser idag med sin närvaro. Vet inte varför det ska vara så på tisdagar. Men är väl bara att bita ihop. Sedan att detta eviga regnadet ska hålla på gör inte saken bättre. Det som definitivt gör saken sämre, är att om cirka 50 min ska man på möte. Känns som man kan komma att somna där. Haha, det är ju inte så bra typ. Annars har väl morgonen rullat på som vanligt, lite larm och sådant som stuckit ut i mängden. Men inga större saker.

Men någon som är mindre bra, är att det känns som att man håller på att bli sjuk/dra på sig en förkylning. Alternativt att man redan har en. För det känns tungt idag. Gick rätt bra att träna själv igår osv. Men det tog emot lite imorse. Ovana kanske, vem vet.

Kvällen idag bjuder på Champions League. Och förhoppningvis en röd-svart seger!. (Till de som inte är insatta är det att Man United vinner).

Ser lite smått fram emot att få se hur det kommer att gå ikväll. Nu tänker jag sätta mig en stund med spotify, samt läsa igenom några bloggar.

Hoppas ni får en bra dag!=)

Comments
Skrivet av: Rebecca

Sv: Ja vi ska åka till Taxinge gård på lördag och kolla, vet inte riktigt vart det ligger.. Nånstans i skogen är det iaf haha



2009-05-05 @ 17:08:24
Länk: http://rebeckhaam.blogg.se/

Skriv något här:

Namn:
I'll return!

E-postadress: (publiceras ej)

Länk/Bloggadress:

Egna tankar:

Trackback
RSS 2.0